emlaklik & sedatyucel

Arama:

Tag: sms

Arama: Arama işlemi Toplam 0.02 Saniye sürmüştür.

  1. Genel send free sms to any country with any language

    Başlatan pharoenix, 03.Ocak.2013 08:48
    country, free, send, sms
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 583
    Son Mesaj : 03.Ocak.2013 08:48
    Son yazan pharoenix  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 763
    Son Mesaj : 25.Ağustos.2012 20:55
    Son yazan 3XP3RT  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 648
    Son Mesaj : 22.Ağustos.2012 04:09
    Son yazan 3XP3RT  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 948
    Son Mesaj : 06.Haziran.2012 19:51
    Son yazan amazon  son yazılan Mesajı göster
  2. Süper SMS Remix

    Başlatan omerkardesler, 21.Kasım.2011 22:24
    remix, sms, super
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,149
    Son Mesaj : 09.Şubat.2012 17:50
    Son yazan QaRiZmA  son yazılan Mesajı göster
  3. Usher Sms Mix Sesi

    Başlatan omerkardesler, 21.Kasım.2011 22:20
    mix, sesi, sms, usher
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,015
    Son Mesaj : 21.Kasım.2011 22:20
    Son yazan omerkardesler  son yazılan Mesajı göster
  4. Mum sms 4.16 s60v1-v2-v3-v5| smsleri şifreleme programı |

    Başlatan NeVmiT, 20.Ekim.2009 17:56
    3 Sayfa
    1 2 3
    416, mum, programi, s60v1v2v3v5,, sifreleme, sms, smsleri
    • Cevap: 21
    • Görüntüleme: 9,468
    Son Mesaj : 30.Ocak.2011 22:13
    Son yazan NeVmiT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Symbian S60

  5. Kısa Mesaj | SMS neden 160 karakter?

    Başlatan Overdoze, 08.Mayıs.2009 14:29
    2 Sayfa
    1 2
    160, karakter, kisa, mesaj, neden, sms
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 1,692
    Son Mesaj : 28.Ağustos.2009 18:21
    Son yazan Sharp Sword  son yazılan Mesajı göster
  6. Dünya 1 yılda kaç SMS atıyor?

    Başlatan YouAndMe, 06.Eylül.2008 21:49
    atiyor, dunya, kac, sms, yilda
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 922
    Son Mesaj : 07.Eylül.2008 03:34
    Son yazan CaSh  son yazılan Mesajı göster
  7. Dogum Günü Sms Mesajları

    Başlatan BeRKaY, 10.Mart.2008 17:14
    dogum, gunu, mesajlari, sms
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,204
    Son Mesaj : 10.Mart.2008 17:14
    Son yazan BeRKaY  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Cep Destek

  8. Nefret Sms Mesajları

    Başlatan BeRKaY, 10.Mart.2008 17:13
    mesajlari, nefret, sms
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,216
    Son Mesaj : 09.Nisan.2008 19:33
    Son yazan sahin  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Cep Destek

  9. Özür Sms Mesajları

    Başlatan BeRKaY, 10.Mart.2008 17:11
    mesajlari, ozur, sms
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,009
    Son Mesaj : 10.Mart.2008 17:11
    Son yazan BeRKaY  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Cep Destek

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,280
    Son Mesaj : 27.Şubat.2008 21:26
    Son yazan MaRMaRaLi  son yazılan Mesajı göster
  10. SMS 'deki Türkçe Karakter Çilesi

    Başlatan ZuZu, 07.Şubat.2008 13:09
    cilesi, deki, karakter, sms, turkce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,009
    Son Mesaj : 07.Şubat.2008 13:09
    Son yazan ZuZu  son yazılan Mesajı göster
  11. SMS yarı yarıya ucuzlayacak

    Başlatan BeRKaY, 29.Ocak.2008 20:35
    sms, ucuzlayacak, yari, yariya
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 657
    Son Mesaj : 30.Ocak.2008 20:07
    Son yazan DayLight  son yazılan Mesajı göster
  12. Telekomda SMS dönemi

    Başlatan SeKoBaBa, 20.Aralık.2006 14:12
    donemi, sms, telekomda
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 719
    Son Mesaj : 20.Aralık.2006 14:12
    Son yazan SeKoBaBa  son yazılan Mesajı göster
  13. Messenger Pro + Full (Direk Link) Ücretsiz sms gön

    Başlatan sCe, 22.Ağustos.2006 00:38
    3 Sayfa
    1 2 3
    direk, full, gon, link, messenger, pro, sms, ucretsiz
    • Cevap: 25
    • Görüntüleme: 6,858
    Son Mesaj : 14.Şubat.2011 02:23
    Son yazan nohackmove  son yazılan Mesajı göster
  14. Sabit Telefondan SMS

    Başlatan KıZıLiN, 19.Temmuz.2006 14:25
    sabit, sms, telefondan
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,032
    Son Mesaj : 19.Temmuz.2006 15:16
    Son yazan CaSh  son yazılan Mesajı göster
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor