emlaklik & sedatyucel

Arama:

Tag: galatasarayin

Arama: Arama işlemi Toplam 0.01 Saniye sürmüştür.

  1. Galatasaray'ın yeni kalecisi | Transfer Haberleri | 02.04.2010

    Başlatan Mr.MhN, 02.Nisan.2010 12:05
    2 Sayfa
    1 2
    galatasarayin, haberleri, kalecisi, transfer, yeni
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 1,951
    Son Mesaj : 28.Şubat.2011 22:06
    Son yazan performance78  son yazılan Mesajı göster
  2. Galatasaray'ın Yeni Stoperi RICARDO COSTA

    Başlatan Mr.MhN, 05.Ocak.2010 23:25
    costa, galatasarayin, ricardo, stoperi, yeni
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,046
    Son Mesaj : 05.Ocak.2010 23:25
    Son yazan Mr.MhN  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 639
    Son Mesaj : 19.Aralık.2009 11:40
    Son yazan FBeyza  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 726
    Son Mesaj : 30.Kasım.2009 03:45
    Son yazan psycho45  son yazılan Mesajı göster
  3. Galatasarayin gitti yol yol degil

    Başlatan psycho45, 09.Ekim.2009 13:14
    degil, galatasarayin, gitti, yol
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 786
    Son Mesaj : 18.Ekim.2009 06:49
    Son yazan psycho45  son yazılan Mesajı göster
  4. UEFA.com'da Galatasaray'ın Galibiyeti

    Başlatan pckopat05, 20.Eylül.2009 19:35
    galatasarayin, galibiyeti, uefacomda
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 898
    Son Mesaj : 20.Eylül.2009 19:35
    Son yazan pckopat05  son yazılan Mesajı göster
  5. Anket: Mor Aslanlar | Galatasaray'ın Yeni Mor Formaları Beğendiniz mi?

    Başlatan CaSh, 28.Temmuz.2009 13:25
    2 Sayfa
    1 2
    aslanlar, begendiniz, formalari, galatasarayin, mor, yeni
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 4,397
    Son Mesaj : 02.Ağustos.2009 09:18
    Son yazan Genzo  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1,111
    Son Mesaj : 21.Haziran.2009 03:02
    Son yazan karolin768  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,360
    Son Mesaj : 28.Mayıs.2009 14:21
    Son yazan Overdoze  son yazılan Mesajı göster
  6. Galatasaray'ın 'dev' endişesi

    Başlatan e.M.R.e, 14.Ağustos.2008 15:57
    dev, endisesi, galatasarayin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 642
    Son Mesaj : 14.Ağustos.2008 15:57
    Son yazan e.M.R.e  son yazılan Mesajı göster
  7. Galatasaray'ın gündemi Meira

    Başlatan e.M.R.e, 19.Temmuz.2008 19:52
    galatasarayin, gundemi, meira
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 834
    Son Mesaj : 19.Temmuz.2008 20:01
    Son yazan DaRk LoRD  son yazılan Mesajı göster
  8. Galatasaray'ın 08/09 Yılı Formaları

    Başlatan BeRKaY, 02.Temmuz.2008 13:44
    08 or 09, formalari, galatasarayin, yili
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1,279
    Son Mesaj : 03.Temmuz.2008 09:53
    Son yazan captanmortol  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 1,023
    Son Mesaj : 12.Mayıs.2008 12:29
    Son yazan abdilhan  son yazılan Mesajı göster
  9. Özhan Canaydın ve Galatasarayın 6 Senesi..

    Başlatan Takesso, 22.Mart.2008 12:36
    canaydin, galatasarayin, ozhan, senesi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 617
    Son Mesaj : 22.Mart.2008 12:36
    Son yazan Takesso  son yazılan Mesajı göster
  10. Bu gurur Galatasaray'ın

    Başlatan BeRKaY, 15.Ekim.2007 14:43
    galatasarayin, gurur
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 999
    Son Mesaj : 15.Ekim.2007 14:43
    Son yazan BeRKaY  son yazılan Mesajı göster
  11. Galatasaray'ın UEFA maç programı

    Başlatan BeRKaY, 08.Ekim.2007 17:45
    galatasarayin, mac, programi, uefa
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,260
    Son Mesaj : 08.Ekim.2007 17:45
    Son yazan BeRKaY  son yazılan Mesajı göster
  12. Galatasaray'ın Rakiplerini tanıyalım...

    Başlatan BeRKaY, 08.Ekim.2007 15:52
    galatasarayin, rakiplerini, taniyalim
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 1,030
    Son Mesaj : 09.Ekim.2007 03:09
    Son yazan BeRKaY  son yazılan Mesajı göster
  13. Galatasarayın rakipleri belli oldu

    Başlatan BeRKaY, 08.Ekim.2007 15:33
    belli, galatasarayin, oldu, rakipleri
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 880
    Son Mesaj : 08.Ekim.2007 16:31
    Son yazan CaSh  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1,371
    Son Mesaj : 07.Eylül.2007 12:01
    Son yazan BeRKaY  son yazılan Mesajı göster
  14. Galatasarayın Tüm Uefa Kupası Golleri

    Başlatan ramzaghi, 21.Temmuz.2006 21:31
    galatasarayin, golleri, kupasi, tum, uefa
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 1,924
    Son Mesaj : 24.Şubat.2008 16:00
    Son yazan Takesso  son yazılan Mesajı göster
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor