emlaklik & sedatyucel

Arama:

Tag: bana

Arama: Arama işlemi Toplam 0.03 Saniye sürmüştür.

    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 576
    Son Mesaj : 08.Haziran.2013 22:08
    Son yazan CsHeR  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 901
    Son Mesaj : 01.Aralık.2015 19:31
    Son yazan ozzieoguz  son yazılan Mesajı göster
  1. VIP girişi için bana mail gelmedi

    Başlatan ozabdullah, 20.Mayıs.2013 14:21
    2 Sayfa
    1 2
    bana, gelmedi, girisi, icin, mail, vip
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 13,848
    Son Mesaj : 22.Ekim.2013 10:35
    Son yazan Derya  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,268
    Son Mesaj : 24.Mart.2013 01:38
    Son yazan CsHeR  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1,601
    Son Mesaj : 15.Mart.2021 10:41
    Son yazan unmally  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 769
    Son Mesaj : 07.Şubat.2013 17:12
    Son yazan kitapmusallatı  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 703
    Son Mesaj : 09.Eylül.2012 13:41
    Son yazan Tiko  son yazılan Mesajı göster
  2. Yüreginin sarkısını söyle bana | Grafik

    Başlatan amazon, 12.Mayıs.2012 01:29
    bana, grafik, sarkisini, soyle, yureginin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 598
    Son Mesaj : 12.Mayıs.2012 01:29
    Son yazan amazon  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 674
    Son Mesaj : 12.Mayıs.2012 01:22
    Son yazan amazon  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 841
    Son Mesaj : 12.Mayıs.2012 01:20
    Son yazan amazon  son yazılan Mesajı göster
  3. Bana Sen Lazımsın | Grafik Çalışması €sra

    Başlatan amazon, 28.Nisan.2012 19:52
    bana, calismasi, grafik, lazimsin, sen, €sra
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 672
    Son Mesaj : 28.Nisan.2012 19:52
    Son yazan amazon  son yazılan Mesajı göster
  4. Yasaksın Bana.. Yasaksın Gönlüme.

    Başlatan Son Durak, 06.Eylül.2011 00:30
    bana, gonlume, yasaksin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 475
    Son Mesaj : 06.Eylül.2011 00:30
    Son yazan Son Durak  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 898
    Son Mesaj : 04.Mayıs.2011 17:00
    Son yazan amazon  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1,475
    Son Mesaj : 24.Mart.2011 11:04
    Son yazan Octopus  son yazılan Mesajı göster
  5. Yalnızlık │ Bir ayna bakıyor bana

    Başlatan amazon, 09.Mart.2011 19:34
    │, ayna, bakiyor, bana, bir, yalnizlik
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 724
    Son Mesaj : 09.Mart.2011 19:34
    Son yazan amazon  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Şiirler

  6. Bana Önereceğiniz Telefon Varmı ?

    Başlatan Mysterio, 14.Şubat.2010 02:38
    3 Sayfa
    1 2 3
    bana, onereceginiz, telefon, varmi
    • Cevap: 22
    • Görüntüleme: 2,827
    Son Mesaj : 11.Mayıs.2010 10:48
    Son yazan TheDark  son yazılan Mesajı göster
  7. Uzaksın Bana...

    Başlatan Black, 24.Ekim.2009 11:18
    bana, uzaksin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 828
    Son Mesaj : 24.Ekim.2009 11:18
    Son yazan Black  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Şiirler

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 653
    Son Mesaj : 13.Haziran.2009 14:10
    Son yazan Black  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Şiirler

  8. Bana Beni Anlat Sevgili!

    Başlatan Usha Majere, 28.Nisan.2009 14:38
    anlat, bana, beni, sevgili
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,347
    Son Mesaj : 13.Haziran.2009 06:59
    Son yazan %51devil  son yazılan Mesajı göster
  9. Bana bir merhaba yokmu??

    Başlatan mertcan143, 13.Nisan.2009 18:15
    bana, bir, merhaba, yokmu
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 699
    Son Mesaj : 13.Nisan.2009 20:17
    Son yazan Overdoze  son yazılan Mesajı göster
  10. Bana bir kere "susma" hakkı verseydin

    Başlatan Black, 03.Kasım.2008 11:49
    bana, bir, hakki, kere, susma, verseydin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 865
    Son Mesaj : 03.Kasım.2008 11:49
    Son yazan Black  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Hikayeler

  11. Yılmaz Güney bana....

    Başlatan Roc72, 30.Ekim.2008 11:09
    bana, guney, yilmaz
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,471
    Son Mesaj : 30.Ekim.2008 11:12
    Son yazan ZuZu  son yazılan Mesajı göster
  12. Giderken Yüreğimi Bana Bırak!!!

    Başlatan Black, 19.Ekim.2008 19:11
    bana, birak, giderken, yuregimi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 769
    Son Mesaj : 19.Ekim.2008 19:11
    Son yazan Black  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Hikayeler

  13. ....''Mışım Gibi Davran Bana !

    Başlatan Black, 22.Ağustos.2008 12:08
    bana, davran, gibi, misim
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 802
    Son Mesaj : 22.Ağustos.2008 14:51
    Son yazan Snap  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Hikayeler

  14. Bir Tek Seni Bana Çok Gördü Dünya

    Başlatan Black, 15.Ağustos.2008 08:53
    bana, bir, cok, dunya, gordu, seni, tek
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 644
    Son Mesaj : 15.Ağustos.2008 11:38
    Son yazan BeRKaY  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Şiirler

Toplam 58 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor