1-sari Lacivert Rengimiz, Fenerbahçe Her Seyimiz! Hiç Bir Seye Degismeyiz! çünkü Fenerbahçeliyiz
2-canim Feda Fenerbahçem.yagmur, çamur Demem, Her Maçina Gelirim,yollarina Düserim Fenerbahçem.kraliniz Eze Eze, Iste Getirdin Dize,en Büyük Fenerbahçe, Ne Gerek Var Baska Söze
3-sampiyon Fenerbahçem Ne Istersen Iste Benden Istersen Donatalim Dört Bir Yani Bayraklarla Istersen çinlatalim Dört Bir Yani Sarkilarla Istersen Eglenelim Davullarla Zurnalarla
4-yaninda Oldukkk. Fenerbahçe Sen Bizim Her Seyimizsin. Eglenelim Arkadaslar Fener Geliyor Kadiköyde Bu Gece Bayram Oluyor. Sampiyonluk Bizimdir Alem Biliyor.kaldirin Bayraklari Efsane Dönüyor
5-kanaryasin Sen Bizim Canimiz Sari-lacivert Akar Kanimiz Seviyoruz Seni Cani Gönülden Kanaryasin Sen Bizim Canimiz
5-sarinin Yanina Lacivert Koyduk,yillardir Biz Senin Esirin Olduk,yagmurlarda çamurlarda Seninle Olduk,fenerbahçem Sen Bizim Her Seyimizsin
6-fenerbahçe Formasi Tutkulu Bir Asik Gibidir...sevdigini Birakmaz, Sevmediginin De Yüzüne Bakmaz
7-ben Herkesin Içinde Tekim. Tek Oldugum Sürece Zafer Benim. çünkü Ben Fenerbahçeliyim
8-ne Okulu Bitirmek, Ne Bir Genç Kizi Sevmek, En Büyük Dilegimiz Seni Sampiyon Görmek
9-senin Sevginle Geldik Bu Dünyaya Konusmayi ögrendik Ilk Sözümüz Kanarya
10-bir Fenerli, 10 Besiktasli , 20 Trabzonlu Ve Bütün Cimbomlulara Bedeldir
11-itina Ile Aslan Terbiye Edilir..basvuru: Herhangi Bir Fenerbahçeli
12-gülersem Sevincim, Aglarsam Gözyasim, ölürsem Topragim Ol Fenerbahçem
13-büyüklük Gecmiste Gizlidir Buyuk Takim Mazisinden Bellidir
14-kalpleri Fetheden Renkler,yasa Fenerbahce! Turk´un Kalbi Senle Atar,yasa Feenrbahce! Mazinde Bir Tarih Yatar,yasa Fenerbahce! Ne Mutlu Seni Sevene,yasa Fenerbahce
15-sari Lacivert Rengimiz Bizim!, Gurur Verir Tarihin Fenerbahcem Atamiz´in Sozunden Belli Degil Mi, En Buyuk Sensin Fenerbahcem
16-1907 Marsi 1907´de Dogdu Askimiz, Sari-lacivert Renkleri Oldu Sarkimiz, Sporun Her Dalinda Bizim Sanimiz, Hic Bitmedi Bitmeyecek Bizim Askimiz
17-kanaryasin Sen Bizim Canimiz Sari-lacivert Akar Kanimiz Seviyoruz Seni Cani Gonulden Kanaryasin Sen Bizim Canimiz
18-sensiz Hayat Bir Iskence Dilimdesin. Gunduz Gece Satir Satir, Hece Hece Sampiyonsun Fe-ner-bah-ce
19-yagmurlarda, Camurlarda, Istanbul ´da, Deplasmanda. Senin Icin Cektik Cefa, Hakkimiz Bu Mu Kanarya
20-ne Sinema, Ne Tiyatro, Ne De Istanbul´da Bir Gece. En Buyuk Eglence Fenerbahce