Gittigidiyor Reklam

Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 159 adet konudan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Sitemizle İlgili Şikayetleriniz

Bu Sayfa Sitemizle İlgili Şikayetleriniz Konularının Listesini İçerir,Sitemizle İlgili Şikayetleriniz Forumu Sitemizin Forum ve Diğer Kısımlarında, Dizayn ,Çalışma Şeklinde yani her konuda Şikayetlerinize ve Sorularınıza Cevaplarımız

  1. VIP girişi için bana mail gelmedi

    Başlatan ozabdullah, 20.Mayıs.2013 14:21
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    bana, gelmedi, girisi, icin, mail, vip
    • Cevap: 49
    • Görüntüleme: 3,593
    Kennautoks
    Bugün, 01:52
  2. Önemli En çok kullanılan upload sitesi

    Başlatan sercangedik, 26.Mayıs.2011 13:17
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    cok, kullanilan, sitesi, upload
    • Cevap: 41
    • Görüntüleme: 3,604
    RoberChusly
    Bugün, 01:26
  3. Önemli Yardımcı olmuyorsunuz

    Başlatan fatihkaratas, 12.Nisan.2011 01:37
    8 Sayfa
    1 2 3 ... 8
    olmuyorsunuz, yardimci
    • Cevap: 76
    • Görüntüleme: 3,074
    RoberChusly
    Bugün, 01:23
  4. Önemli Cshtr Forum Kasıyor!

    Başlatan AgentWalter, 10.Haziran.2011 22:36
    3 Sayfa
    1 2 3
    cshtr, forum, kasiyor
    • Cevap: 24
    • Görüntüleme: 26,706
    Kennautoks
    Bugün, 01:03
  5. beğen butonu nerdeeeee??

    Başlatan Emre Baran, 10.Ağustos.2015 01:03
    3 Sayfa
    1 2 3
    beğen, butonu, nerdeeeee
    • Cevap: 29
    • Görüntüleme: 3,145
    Kennautoks
    Dün, 20:58
  6. Uplaod boyutu

    Başlatan aktas533, 02.Eylül.2011 02:13
    8 Sayfa
    1 2 3 ... 8
    boyutu, uplaod
    • Cevap: 72
    • Görüntüleme: 2,835
    Kennautoks
    Dün, 19:59
  7. Alco Barrier - ÀëêîÁàğüåğ

    Başlatan JimmySoast, 17.Ocak.2017 04:26
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    • Cevap: 43
    • Görüntüleme: 1,958
    Kennautoks
    Dün, 17:31
  8. vip.cshtr.com sitesine giremiyorum

    Başlatan NECRO77, 09.Ocak.2013 11:47
    giremiyorum, sitesine, vipcshtrcom
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 2,924
    RoberChusly
    Dün, 14:34
  9. HD Filmlerle ilgili

    Başlatan DvD KuRDu, 24.Eylül.2011 12:16
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    filmlerle, ilgili
    • Cevap: 45
    • Görüntüleme: 2,797
    RoberChusly
    Dün, 12:06
  10. Folder New Konum Açılmıyor

    Başlatan ceyg, 21.Şubat.2011 13:32
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    acilmiyor, konum
    • Cevap: 36
    • Görüntüleme: 3,668
    Kennautoks
    Dün, 11:41
  11. MegaCASH üyelik uzatma

    Başlatan ugrtrkgvn, 22.Eylül.2013 15:19
    3 Sayfa
    1 2 3
    megacash, uyelik, uzatma
    • Cevap: 24
    • Görüntüleme: 2,772
    RoberChusly
    Dün, 08:33
  12. tema

    Başlatan cd_, 10.Mart.2011 21:08
    2 Sayfa
    1 2
    tema
    • Cevap: 14
    • Görüntüleme: 3,099
    Kennautoks
    Dün, 08:24
  13. Question şifre

    Başlatan dps, 10.Ekim.2011 21:17
    2 Sayfa
    1 2
    sifre
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 3,110
    RoberChusly
    Dün, 08:23
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,802
    RoberChusly
    Dün, 08:20
  14. Medal of Honor Limited Edition Kurulum Sorunu

    Başlatan COURAGE, 07.Ocak.2011 20:49
    2 Sayfa
    1 2
    edition, honor, kurulum, limited, medal, sorunu
    • Cevap: 17
    • Görüntüleme: 8,370
    Kennautoks
    Dün, 06:48
  15. Paranoyak – La senda 2012

    Başlatan ULASILMAZ_, 10.Kasım.2013 11:32
    2 Sayfa
    1 2
    2012, paranoyak, senda
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 2,688
    RoberChusly
    Dün, 06:01
  16. kitaplar indirilmiyo

    Başlatan berrakyağmur, 13.Nisan.2012 11:34
    3 Sayfa
    1 2 3
    indirilmiyo, kitaplar
    • Cevap: 20
    • Görüntüleme: 2,814
    RoberChusly
    Dün, 04:16
  17. Siteye Eriþilmiyor

    Başlatan tyk_2525, 11.Eylül.2011 21:25
    2 Sayfa
    1 2
    eriþilmiyor, siteye
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 2,716
    RoberChusly
    21.Mayıs.2017, 23:51
  18. Beğen butonu

    Başlatan Barisinalkac, 08.Aralık.2013 22:35
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    • Cevap: 39
    • Görüntüleme: 4,204
    RoberChusly
    21.Mayıs.2017, 20:02
  19. Exclamation Oyun download partlarla ilgili.

    Başlatan dgncnbkr, 05.Mart.2011 18:26
    6 Sayfa
    1 2 3 ... 6
    download, ilgili, oyun, partlarla
    • Cevap: 55
    • Görüntüleme: 2,992
    RoberChusly
    21.Mayıs.2017, 18:40
  20. Chstr reklamini nasil sİlecegİm bİr bİlgİsİ olan varmi

    Başlatan baran3846, 14.Haziran.2011 17:18
    3 Sayfa
    1 2 3
    bilgisi, bir, chstr, nasil, olan, reklamini, silecegim, varmi
    • Cevap: 24
    • Görüntüleme: 3,338
    Kennautoks
    21.Mayıs.2017, 15:32
  21. Beğen butonu ve linkler

    Başlatan goldkajmer, 25.Temmuz.2015 10:38
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2,684
    RoberChusly
    21.Mayıs.2017, 12:51
  22. PC Oyunlarından çalışan linki olan var mı?

    Başlatan Pushed, 02.Ocak.2013 06:41
    3 Sayfa
    1 2 3
    calisan, linki, olan, oyunlarindan, var
    • Cevap: 20
    • Görüntüleme: 2,626
    RoberChusly
    21.Mayıs.2017, 11:16
  23. Lütfen ilgililerden yardım(öneri)

    Başlatan jrbacktoback, 17.Mayıs.2011 20:21
    2 Sayfa
    1 2
    ilgililerden, lutfen, yardimoneri
    • Cevap: 17
    • Görüntüleme: 2,797
    Kennautoks
    21.Mayıs.2017, 07:04
  24. Konu onayı

    Başlatan TCD, 23.Ekim.2011 16:03
    2 Sayfa
    1 2
    konu, onayi
    • Cevap: 18
    • Görüntüleme: 2,983
    Kennautoks
    21.Mayıs.2017, 04:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,805
    awiehivewavi
    02.Mart.2017, 00:31
  25. Megacash üyelik

    Başlatan eciritoglu, 19.Ekim.2013 21:01
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 15
    • Görüntüleme: 2,658
    ArtemSeoKrsob
    23.Ocak.2017, 22:20
  26. Game Forum Öneri:Crack,Patch linkleri.

    Başlatan YaKuBuX, 11.Ekim.2010 19:00
    forum, linkleri, onericrack, patch
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 39,439
    ClintonWrOth
    18.Ocak.2017, 10:55
  27. Buraya açılan konular neden geç onaylanıyor?

    Başlatan TuR_BeY, 18.Nisan.2011 14:16
    acilan, buraya, gec, konular, neden, onaylaniyor
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2,611
    Derya
    19.Nisan.2011, 12:32
  28. Sayfa açılışlarında sona atış

    Başlatan By_DiCkCuT, 02.Mart.2011 04:23
    acilislarinda, atis, sayfa, sona
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2,716
    By_DiCkCuT
    02.Mart.2011, 21:45

+Sedat Yücel